Informatii Catalog

Catalog cu produse cosmetice si parfumuri de calitate, cu un raport excelent calitate/pret. O oferta unica pe piata romaneasca de produse de ingrijire personala la care aveti acces prin cosmeticeladys.ro. In comparatie cu produsele din catalogul Amway cosmeticele si parfumurile promovate de Cosmetice Ladys sunt accesibile tuturor si toti clientii si reprezentantii beneficiaza de reducerile si gratuitatile din catalog. (fara obligatii de vanzare sau de inscrieri). Cateva elemente care sunt importante pentru oferta atat in ce priveste calitatea si pretul produselor oferite (accesibile pentru orice buzunar) cat si pentru cei care doresc ca castige bani dintr-o retea de reprezentanti.

IATA AVANTAJELE:
1. Inscriere absolut gratuita, fara obligatii (fara taxa de inscriere, fara a avea obligatii de comenzi decat la o perioada de 90 de zile). Indiferent ca doriti sa cumparati produse cu reducere de 25% fata de pretul de catalog sau daca doriti sa castigati un venit permanent, pentru a va construi propria retea de afiliati care sa va aduca bani. Aveti nevoie doar de o adresa de e-mail valida pentru inscriere. Si de codul de reprezentant (DR7DTnYY).
2. Oferta unica pe piata romaneasca de cosmetice si parfumuri. Imediat dupa inscrierea gratuita si dupa logarea in magazinul online Cosmetice Ladys puteti comanda catalogul gratis de produse pe care il veti primi gratuit in cutia postala. Astefel puteti consulta fiecare produs in parte si fiecare oferta de catalog. In plus: in prima comanda facuta (minim 100 ron) primiti un set gratis cu 15 testere parfumuri (flacoane de 2ml). Imediat dupa inscrierea prin cosmeticeladys.ro (reprezentant, coordonator si partener al Ladys) beneficiati de reducere de 25% fata de preturile afisate in catalog. Astfel, comandati de 100 ron si primiti produse la un pret de catalog de 133 ron!

3. Castigati un venit permanent, realizat in munca proprie in ritm personal, de pana la 20% din cuantumul vanzarilor facute de Cosmetice Ladys catre cei adusi de dv in propria retea! Spre deosebire de Amway puteti folosi la eficienta maxima internetul si site-uri personale, bloguri si orice forma online de promovare a produselor sau de castigare de reprezentanti!  Liber total si fara ingradire la orice metoda de promovare pe internet! Astfel alaturi de Ladys puteti munci de acasa, online, pentru promovarea propriei retele, cu anunturi, Site-uri sau bloguri personale. In fiecare luna, veti primi prin transfer bancar castigurile provenite din vanzarile de cosmetice Ladys catre cei din reteaua dv. Pe scurt: doar promovati produsele, fara a vinde direct, inscrieti reprezentanti si in cateva luni veti ajunge la un salariu decent pentru Romania. daca va implicati si in vazari directe o sa obtineti si mai multi bani!
4. Produse de calitate, parfumuri excelente cu esente frantuzesti. Cosmetice bio, naturale si de calitate la preturi economice. Asta va ajuta la promovare, la vanzare directa, la oferta pe care o veti prezenta online. Cosmetice Ladys (fost Metropolitan) dispune de un sistem informatic extrem de eficient: nimeni nu se poate inscrie in retea fara a dispune de un cont de reprezentant. Iar dv, imediat dupa inscrierea gratuita, fara costuri, veti primi si veti beneficia din plin de acest cod de reprezentant Ladys. Fara el nu se poate inscrie nimeni. Asta va ofera un avantaj enorm fata de orice alta companie de vanzari MLM. Nimeni nu se poate “strecura” si inscrie trecand de dv.
5. Transport gratuit al comenzilor. Oriunde in tara. Iar in localitatile mari transportul este asigurat GRATUIT prin curier rapid, direct la usa dv! Mai mult, puteti livra comenzile de acasa catre cine doriti, avand posibilitatea de a indica pana la 5 adrese diferite pentru livrarea comenzilor!
6. Mai multe adrese de expediere in cazul in care daca doriti sa livrati pentru alcineva sau daca sunteti la alta locatie aceasta facilitate este oferita gratuit de Cosmetice Ladys! Unde nu “ajunge” curierul” transportul este asigurat gratis prin Posta Romana (plata ramburs); unde nu este gratuit curierul rapid costa doar 7,5ron!

Fata de produsele prezente in catalogul Amway (de calitate insa foarte scumpe) cosmeticele Ladys sunt ieftine si de buna calitate. Cu siguranta nu de calitatea excelenta Amway. Dar tot cu siguranta calitatea este buna, adaptata la piata romaneasca si la buzunarele romanilor! Parfumurile nu dureaza 24 de ore dar cu siguranta cel putin 8-12 ore persista eficient si, mai ales, sunt esente frantuzesti de durata, cu aceleasi arome si esente, cu o calitate aproape identica cu parfumurile produse de casele mari de parfumuri. Parfumurile Lady’s au esente similare cu parfumurile de la Antonio Banderas, Avon, Bourgeois, Bourjois, Bvlgari, Cacharel, Carolina Herrera, Chanel, Christian Dior, Clin d`oeil, D&G, David Beckham, Davidoff, Dolce&Gabana, Escada, Gabriela Sabatini, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Kenzo, L’oreal, Lacoste, Ladys, Lancome, Lomani, Nina Ricci.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's